Om mig

Mit navn er Emma Grønbæk og en donor udtænkt barn. Jeg har altid vidst, at min biologiske far var en anonym sæddonor. Jeg har aldrig oplevet nogen skam eller tab på trods af dette. Min familie gjorde mig til en børnebog for at hjælpe med at fortælle historien om min und
fangelse. Nu vil jeg gerne dele min egen gode oplevelse med så mange som muligt. Mit vigtigste mål er at forsøge at ændre synspunkt på donorbørn at være mere positive.

Related Articles

Emma Grønbæk Donorbarn

Hvem er jeg?

Som introduktion til denne blog vil jeg fortælle lidt om mig selv.
Mit navn er Emma, jeg er 24 år. Jeg er født og opvokset i Århus med min mor og far og to yngre søstre som er tvillinger.

Read More
Emma Grønbæk Donorbarn

Hvem er jeg?

Som introduktion til denne blog vil jeg fortælle lidt om mig selv.
Mit navn er Emma, jeg er 24 år. Jeg er født og opvokset i Århus med min mor og far og to yngre søstre som er tvillinger.

Read More

Tabu

Først og fremmest har der i mange år været store hemmeligheder forbundet med donorbørn. Særligt hvis man i familien har ventet med at fortælle det til barnet. Venner og familie har måske kendt sandheden og har været bange for at afsløre den store hemmelighed.

Read More