By Emma Grønbæk

Min Blog

Her kan du læse alle mine blog indlæg omkring det, at være opvokset som donorbarn. Under mit studie, som sygeplejerske, gik det op for mig, at min og min families erfaringer måske kan komme andre til gode.

Min Blog

Anonymous vs Open

There is a lot of debate whether it should still be possible to make use of anonymous sperm donors in Denmark. In this post, I

Læs mere

Anonym eller åben

Den generelle opfattelse i befolkningen er at anonymt er lig med noget dårligt. Vi vil gerne vide så meget som muligt om alt og alle, og at fravælge muligheden for dette er for mange utænkeligt.

Læs mere

The blank spots

I have chosen to write this blog post around the blanks. With this I mean things that I cannot answer or know anything about because I do not know anything about my donor. These are small things that have played a part in my life.

Læs mere

De blanke felter

Jeg har valgt at skrive dette blogindlæg omkring de blanke felter. Med de blanke felter mener jeg da ting, som jeg ikke kan svare på eller ved noget om fordi jeg ikke ved noget om donor. Det er små ting som har fyldt i mit liv og som jeg synes adskiller sig ved at være donorbarn.

Læs mere

Om ham som hjalp os til at blive en familie 

For mig har han gjort os en kæmpe tjeneste, og en jeg vil være evigt taknemmelig over. Jeg vil aldrig kunne gengælde denne storsindethed han har udvist, for jeg ønsker ikke at møde ham. Jeg håber i mit stille sind at han kan mærke min taknemmelighed og at verden tilsmiler ham på hans vej.

Læs mere

Skoletiden & Stamtræer

Først og fremmest vil jeg til alle de urolige forældre sige, at det aldrig er noget jeg er blevet drillet med. Faktisk har det fyldt utrolig lidt for de andre børn omkring mig, til trods for at det fylder meget for mig i netop disse år. Det fyldte meget for mig, da der netop i skoleårene sker en masse med børns bevidsthed og forståelse.

Læs mere

Who am I?

Briefly about me As an introduction to this blog, I would like to tell you a little about myself. My name is Emma, ​​I’m 22

Læs mere
Dansk