By Emma Grønbæk

Min Blog

Her kan du læse alle mine blog indlæg omkring det, at være opvokset som donorbarn. Under mit studie, som sygeplejerske, gik det op for mig, at min og min families erfaringer måske kan komme andre til gode.

Min Blog

Emma Grønbæk foredrag for Cryos

Cryos Symposium 2019

Den 3. maj deltog jeg i The Cryos Symposium. Det var første gang, at jeg skulle tale til en større forsamling. At det tilmed var på engelsk og noget meget personligt gjorde det ikke mindre nervepirrende..

Læs mere

The Family Concept

In light of the tragic events the recent days, I remind myself to be thankful for me and my family. Family is something that has

Læs mere

Familien som begreb

Jeg interesserer mig for begrebet familie. Hvad er en familie og hvem er en del af den? Hvad skal der til for at man må kalde sig en familie og hvor meget betyder biologi i forhold til følelser?

Læs mere

Anonymous vs Open

There is a lot of debate whether it should still be possible to make use of anonymous sperm donors in Denmark. In this post, I

Læs mere

Anonym eller åben

Den generelle opfattelse i befolkningen er at anonymt er lig med noget dårligt. Vi vil gerne vide så meget som muligt om alt og alle, og at fravælge muligheden for dette er for mange utænkeligt.

Læs mere

The blank spots

I have chosen to write this blog post around the blanks. With this I mean things that I cannot answer or know anything about because I do not know anything about my donor. These are small things that have played a part in my life.

Læs mere

De blanke felter

Jeg har valgt at skrive dette blogindlæg omkring de blanke felter. Med de blanke felter mener jeg da ting, som jeg ikke kan svare på eller ved noget om fordi jeg ikke ved noget om donor. Det er små ting som har fyldt i mit liv og som jeg synes adskiller sig ved at være donorbarn.

Læs mere

Om ham som hjalp os til at blive en familie 

For mig har han gjort os en kæmpe tjeneste, og en jeg vil være evigt taknemmelig over. Jeg vil aldrig kunne gengælde denne storsindethed han har udvist, for jeg ønsker ikke at møde ham. Jeg håber i mit stille sind at han kan mærke min taknemmelighed og at verden tilsmiler ham på hans vej.

Læs mere
Dansk