By Emma Grønbæk

Min Blog

Her kan du læse alle mine blog indlæg omkring det, at være opvokset som donorbarn. Under mit studie, som sygeplejerske, gik det op for mig, at min og min families erfaringer måske kan komme andre til gode.

Min Blog

Thank you very much!

I am completely overwhelmed by all the positive response I have received the past few days! It has been taken quite incredibly well against my blog, indeed much better than expected.

Læs mere

Tusind tak!

Jeg er helt overvældet af al den positive respons jeg har modtaget de seneste par dage! Der er blevet taget helt utrolig godt imod min blog, ja faktisk langt bedre end ventet.

Læs mere

Tell your child

I was a happy little girl, though with an unnatural great interest in fertilization, which has led to the drawing which is now my logo. A drawing I drew when I was 5 years old.

Læs mere

Fortæl det til dit barn 

Jeg var en glad lille pige, dog med en unaturlig stor interesse for befrugtning, hvilket har ført til den tegning som nu er mit logo. En tegning jeg tegnede da jeg var 5 år gammel.

Læs mere

Taboo

I have to admit that I think it’s hard what and what not to write. But I’ve decided to write a little about taboo.  I’ve

Læs mere

Tabu

Først og fremmest har der i mange år været store hemmeligheder forbundet med donorbørn. Særligt hvis man i familien har ventet med at fortælle det til barnet. Venner og familie har måske kendt sandheden og har været bange for at afsløre den store hemmelighed.

Læs mere
Emma Grønbæk Donorbarn

Hvem er jeg?

Som introduktion til denne blog vil jeg fortælle lidt om mig selv.
Mit navn er Emma, jeg er 24 år. Jeg er født og opvokset i Århus med min mor og far og to yngre søstre som er tvillinger.

Læs mere
Dansk