Cryos Symposium 2019

A lot has happened in the last couple of weeks and therefore i haven’t had the time to write this outline before now!

On 3. of May I attended The Cryos Symposium 2019.
This was the first time I had to speak to a big crowd like that. That it was also in English and something very personal did not make it less nerve-wracking..
But what an amazing experience! After the first minute or so the nerves disappeared and I could just tell my story.
I was given the opportunity to talk to a lot of incredible people. People who have worked in the fertility industry for many years, but who rarely see the outcome of their work as adults.
It led to a lot of exciting talk and acquaintances.

Picture from my outline for the Cryos Symposium 2019

A few days before the symposium, I was contacted by a danish journalist who wanted to know what I was going to talk about at the symposium.
On Friday, BT published the article about me being a donor child.
The entire article can be read – HERE
Unfortunately it is in danish, sorry.

I also wrote a post for the Cryos blog – Read it Here!

Image of BT D 3/5 article

Friday the 3. of May 2019 ended up being incredibly eventful.
An important day for me where I was given the opportunity to share my story and spread my message. The message that there are also happy and satisfied donor children out there – it does not always have to be a pity for us.
I am still overwhelmed by people’s gratitude and positivity when I tell my story. Thank you for that!


A few days after I was fortunate to meet and speake to Hanna, who runs the blog Solomamapluseins. But hopefully I can tell you more about this later!

Love and Hugs Emma


Learn more about why I made this blog on the home page

Del blogindlæg:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Related Posts

Ægdonation & en drøm om at blive mor

En personlig fortælling om oplevelsen af, hvordan grænsernes rykkes og følelserne løber af med en under et forløb i fertilitetsbehandling. Læs hvordan Becky og Matt’s 5 år i IVF behandling resulterede i ægdonation og 3 dejlige piger.

Forfølger faderskab

For Alex og hans kone var det ikke let at blive den familie, de altid havde drømt om. Dette kom som et chok for dem begge. Alex deler det mandlige perspektiv af infertilitet og forældre til et donor undfanget barn. Han deler sine erfaringer åbent og ærligt på Instagram.

Sæddonation i Danmark

Hvad har betydning for de danske sæddonorer? Kompensationer, tillid, og relationer er i fokus i det projekt jeg netop har skrevet som afslutning på min uddannelse til sygeplejerske.

Er du donorbarn?

Er du donorbarn?

Jeg går ind for oplysning, men på dette emne er den endnu sparsom. Derfor bakker jeg utrolig meget op om projekter, der kan gøre os alle sammen lidt klogere på vores erfaringer og oplevelser som donorbørn.

Kan vi droppe politikken for en stund?

Kan vi droppe politikken for en stund?

Først og fremmeste er det vigtigt for mig at sige, at alt det jeg laver, ikke er med et politisk perspektiv. Det der driver mig, er det samme som driver mig som sygeplejerske, nemlig omsorg for andre og lysten til at hjælpe og, til tider lidt naivt, forhåbentlig gøre en forskel.

Dansk