Emma Grønbæk foredrag for Cryos

Cryos Symposium 2019

Den 3. maj deltog jeg i The Cryos Symposium. Det var første gang, at jeg skulle tale til en større forsamling. At det tilmed var på engelsk og noget meget personligt gjorde det ikke mindre nervepirrende..

Der er sket meget i den seneste tid og jeg har derfor ikke nået af skrive dette oplæg før nu!

Den 3. maj deltog jeg i The Cryos Symposium. Det var første gang, at jeg skulle tale til en større forsamling. At det tilmed var på engelsk og noget meget personligt gjorde det ikke mindre nervepirrende..
Men det var en urolig god oplevelse!
Efter det første minut forsvandt nervøsiteten og jeg kunne fortælle min historie. Jeg fik efterfølgende mulighed for at snakke med en her masse utrolig spændende mennesker. Folk som har arbejdet i industrien i mange år, men som sjældent ser de børn de er med til at sætte i verden senere i livet. Det førte til en masse spændende snakke og bekendtskaber.

Billede fra mit oplæg til Cryos Symposium 2019

Nogle dage før symposiet blev jeg kontaktet af en journalist fra BT, som gerne ville vide hvad jeg skulle fortælle om på dagen.
Fredag udgav BT artiklen om min fortælling af at være donorbarn.
Hele artiklen kan læses – HER
Læs også artiklen jeg har skrevet til Cryos blog – HER

Billede af artiklen fra BT d 3/5

Fredag den 3. maj 2019 endte med at blive utrolig begivenhedsrig.
En vigtig dag for mig, hvor jeg fik mulighed for at dele min historie og sprede mit budskab. Et budskab om, at der også findes glade og tilfredse donorbørn – det behøver ikke altid at være synd for os.
Jeg bliver stadig overvældet af folks taknemmelighed og positivitet når jeg fortæller min historie, og hvor er det bare skønt. Tak for det!


Et par dage efter var jeg også så heldig at møde og snakke med Hanna, som har bloggen Solomamapluseins. Men det hører i forhåbentlig mere til senere!

God Store bededag og Knus fra mig


Se mere om hvorfor jeg laver denne blog på forsiden

Del blogindlæg:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Related Posts

Ægdonation & en drøm om at blive mor

En personlig fortælling om oplevelsen af, hvordan grænsernes rykkes og følelserne løber af med en under et forløb i fertilitetsbehandling. Læs hvordan Becky og Matt’s 5 år i IVF behandling resulterede i ægdonation og 3 dejlige piger.

Forfølger faderskab

For Alex og hans kone var det ikke let at blive den familie, de altid havde drømt om. Dette kom som et chok for dem begge. Alex deler det mandlige perspektiv af infertilitet og forældre til et donor undfanget barn. Han deler sine erfaringer åbent og ærligt på Instagram.

Sæddonation i Danmark

Hvad har betydning for de danske sæddonorer? Kompensationer, tillid, og relationer er i fokus i det projekt jeg netop har skrevet som afslutning på min uddannelse til sygeplejerske.

Er du donorbarn?

Er du donorbarn?

Jeg går ind for oplysning, men på dette emne er den endnu sparsom. Derfor bakker jeg utrolig meget op om projekter, der kan gøre os alle sammen lidt klogere på vores erfaringer og oplevelser som donorbørn.

Kan vi droppe politikken for en stund?

Kan vi droppe politikken for en stund?

Først og fremmeste er det vigtigt for mig at sige, at alt det jeg laver, ikke er med et politisk perspektiv. Det der driver mig, er det samme som driver mig som sygeplejerske, nemlig omsorg for andre og lysten til at hjælpe og, til tider lidt naivt, forhåbentlig gøre en forskel.

Dansk