Cryos Symposium 2019

Der er sket meget i den seneste tid og jeg har derfor ikke nået af skrive dette oplæg før nu!

Den 3. maj deltog jeg i The Cryos Symposium. Det var første gang, at jeg skulle tale til en større forsamling. At det tilmed var på engelsk og noget meget personligt gjorde det ikke mindre nervepirrende..
Men det var en urolig god oplevelse!
Efter det første minut forsvandt nervøsiteten og jeg kunne fortælle min historie. Jeg fik efterfølgende mulighed for at snakke med en her masse utrolig spændende mennesker. Folk som har arbejdet i industrien i mange år, men som sjældent ser de børn de er med til at sætte i verden senere i livet. Det førte til en masse spændende snakke og bekendtskaber.

Billede fra mit oplæg til Cryos Symposium 2019

Nogle dage før symposiet blev jeg kontaktet af en journalist fra BT, som gerne ville vide hvad jeg skulle fortælle om på dagen.
Fredag udgav BT artiklen om min fortælling af at være donorbarn.
Hele artiklen kan læses – HER
Læs også artiklen jeg har skrevet til Cryos blog – HER

Billede af artiklen fra BT d 3/5

Fredag den 3. maj 2019 endte med at blive utrolig begivenhedsrig.
En vigtig dag for mig, hvor jeg fik mulighed for at dele min historie og sprede mit budskab. Et budskab om, at der også findes glade og tilfredse donorbørn – det behøver ikke altid at være synd for os.
Jeg bliver stadig overvældet af folks taknemmelighed og positivitet når jeg fortæller min historie, og hvor er det bare skønt. Tak for det!


Et par dage efter var jeg også så heldig at møde og snakke med Hanna, som har bloggen Solomamapluseins. Men det hører i forhåbentlig mere til senere!

God Store bededag og Knus fra mig


Se mere om hvorfor jeg laver denne blog på forsiden

Related Articles

Emma Grønbæk Donorbarn

Hvem er jeg?

Som introduktion til denne blog vil jeg fortælle lidt om mig selv.
Mit navn er Emma, jeg er 24 år. Jeg er født og opvokset i Århus med min mor og far og to yngre søstre som er tvillinger.

Read More
Emma Grønbæk Donorbarn

Hvem er jeg?

Som introduktion til denne blog vil jeg fortælle lidt om mig selv.
Mit navn er Emma, jeg er 24 år. Jeg er født og opvokset i Århus med min mor og far og to yngre søstre som er tvillinger.

Read More

Tabu

Først og fremmest har der i mange år været store hemmeligheder forbundet med donorbørn. Særligt hvis man i familien har ventet med at fortælle det til barnet. Venner og familie har måske kendt sandheden og har været bange for at afsløre den store hemmelighed.

Read More
Dansk