Dr Larisa Corda

Recently i was invited to be Guest Author with Dr Larisa. I wrote I bit about my experience as donor conceived. The post is called; “How I felt growing up as a donor child”.
The webside has informations on everything regarding fertility, health and pregnancy and is definitely worth a read.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Skærmbillede-2019-08-21-kl.-13.09.29-1140x322-1024x289.png

Cryos symposium interview – Watch it now

Del blogindlæg:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

2 reaktioner

 1. Hej Emma

  Det er en fin artikel med en masse gode pointer. Tak fordi du står frem. Jeg er især glad for at læse, at det med at have en anonym donor ikke har påvirket dig negativt. Da jeg var i behandling i det offentlige, kunne jeg ikke vælge mellem anonym eller åben. Havde selv valgt det sidste, men fik ikke valget. Til gengæld har jeg via Facebook mødt børn og mødre af vores donor (som vi alle er taknemmelige for!). Nogle af de andre mødre har fået to rapporter om ham. Vi har selvfølgelig ikke hans navn, men har fået en masse informationer om ham. Plus et babybillede og en lydfil med ham. De sidste to ting var rørende. Man ville jo gerne takke ham, hvis jeg kunne få muligheden. For Emma har det været godt at se et babybillede af ham. Så ved vi ligesom, at han er derude et eller andet sted og forhåbentlig lever et godt liv ligesom os.

  Jeg har tidligere lagt en kommentar, hvor jeg skrev som sidekommentar, at jeg er solomor til Emma på 5 år. Der er fulstændig åbenhed her også ift. hvorfor hun ikke har en far, men en donor. Også åbenhed omkring, hvem der skal adoptere (min bror og hans familie), hvis det ulykkelige måtte ske, at jeg falder væk før hun bliver voksen. Åbenhed er vejen frem. Ellers bliver det sværere senere hen. Glædelig jul til dig og dine.

  De bedste hilsner Lene

  1. Hej Lene,

   Har slettet de ting som skulle slettes fra opslaget 🙂

   Endnu engang tusind tak for dine søde beskeder! Det er altid dejligt at høre lidt om andres erfaringer og hvad der betyder noget i jeres familie.
   Hvor er det dejligt for jer at i har fået nogle oplysninger om donor som har været gode for Emma og bestemt også at i har mødt andre so har brugt samme donor! Jeg synes det er skønt når andre kan få gavn af disse kontakter og kan bruge det til noget positivt i deres liv 🙂

   Som altid glæder ærligheden mig utrolig meget. Så længe der er fokus på dette tror jeg man er godt på vej!

   Rigtig glædelig jul til dig og lille Emma! Og godt start på 2020

   De bedste hilsner

   Emma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Related Posts

Ægdonation & en drøm om at blive mor

En personlig fortælling om oplevelsen af, hvordan grænsernes rykkes og følelserne løber af med en under et forløb i fertilitetsbehandling. Læs hvordan Becky og Matt’s 5 år i IVF behandling resulterede i ægdonation og 3 dejlige piger.

Forfølger faderskab

For Alex og hans kone var det ikke let at blive den familie, de altid havde drømt om. Dette kom som et chok for dem begge. Alex deler det mandlige perspektiv af infertilitet og forældre til et donor undfanget barn. Han deler sine erfaringer åbent og ærligt på Instagram.

Sæddonation i Danmark

Hvad har betydning for de danske sæddonorer? Kompensationer, tillid, og relationer er i fokus i det projekt jeg netop har skrevet som afslutning på min uddannelse til sygeplejerske.

Er du donorbarn?

Er du donorbarn?

Jeg går ind for oplysning, men på dette emne er den endnu sparsom. Derfor bakker jeg utrolig meget op om projekter, der kan gøre os alle sammen lidt klogere på vores erfaringer og oplevelser som donorbørn.

Kan vi droppe politikken for en stund?

Kan vi droppe politikken for en stund?

Først og fremmeste er det vigtigt for mig at sige, at alt det jeg laver, ikke er med et politisk perspektiv. Det der driver mig, er det samme som driver mig som sygeplejerske, nemlig omsorg for andre og lysten til at hjælpe og, til tider lidt naivt, forhåbentlig gøre en forskel.

Dansk