Kan vi droppe politikken for en stund?

Can we drop the policy for a while?

First of all, it is important for me to say that everything I do is not with a political perspective. What drives me is the same thing that drives me as a nurse, namely caring for others and the desire to help and, at times, a little naive, hopefully make a difference.

Findes der noget værre end at få at vide at man står for noget, man slet ikke selv er enig I?

Findes der noget værre end at få at vide at man står for noget, man slet ikke selv er enig I? Det gør der nu nok, men ikke desto mindre er det utrolig ubehageligt og svært at navigere i. Jeg oplevede det selv for nylig og vil i den anledning lave et oplæg om, hvad det egentlig er jeg står for og hvad mine intentioner med alt det jeg laver nu, egentlig er. Jeg har oplevet at andre donorbørn, som ønsker anonym sæddonation forbudt i Danmark mener, at jeg er fortaler for anonyme donorer.
Først og fremmeste er det vigtigt for mig at sige, at alt det jeg laver, ikke er med et politisk perspektiv. Det betyder ikke at jeg ikke forholder mig politisk og ikke har en holdning, men det er for mig ikke det, som er det væsentlige at dele. Det der driver mig, er det samme som driver mig som sygeplejerske, nemlig omsorg for andre og lysten til at hjælpe og, til tider lidt naivt, forhåbentlig gøre en forskel.
Hele denne proces har ført mig ind i fertilitetsverdenen og var på ingen måde planlagt, men udsprang af en samtale med en veninde. Hun er lesbisk og ønskede selv at vide mere om mine tanker og følelser. Herfra udsprang ideen om, at der måske var andre der havde det ligesom hende. Da jeg undersøgte det en smule synes jeg kun jeg mødte fordomme og ulykkelige beretninger som var langt fra min egen opfattelse af at være donorbarn. Derfor startede jeg bloggen her. I takt med at jeg blev offentlig modtog jeg en masse feedback. Både fra andre donorbørn som havde det ligesom mig, men i den grad også fra forældre eller kommende forældre som havde brug for håb og noget at støtte sig til. De var SÅ taknemmelige, og deres taknemmelighed gav mig lysten til at dele mere. Tingene har grebet om sig og i dag står jeg her, men hvor er det dog det hele værd! Jeg forsøger og droppe politikken for en stund og fokusere på menneskerne.

Share blog post:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more

Related Posts

Egg donation & a dream of motherhood

En personlig fortælling om oplevelsen af, hvordan grænsernes rykkes og følelserne løber af med en under et forløb i fertilitetsbehandling. Læs hvordan Becky og Matt’s 5 år i IVF behandling resulterede i ægdonation og 3 dejlige piger.

Pursuing fatherhood

For Alex and his wife, it was not easy to become the family they had always dreamed of. This came as a shock to both of them. Alex shares the male perspective of infertility and parents of a donor conceived child. He shares his experiences openly and honestly on Instagram.

Sperm donation in Denmark

What is important for Danish sperm donors? Compensation, trust, and relationships are in focus in the project I just wrote as a conclusion to my education as a nurse.

Er du donorbarn?

Are you a donor child?

I am in favor of enlightenment, but on this subject it is still sparse. That is why I very much support projects that can make us all a little wiser about our experiences and experiences as donor children.

Kan vi droppe politikken for en stund?

Can we drop the policy for a while?

First of all, it is important for me to say that everything I do is not with a political perspective. What drives me is the same thing that drives me as a nurse, namely caring for others and the desire to help and, at times, a little naive, hopefully make a difference.

English (UK)