Er du donorbarn?

Er du donorbarn?

Jeg går ind for oplysning, men på dette emne er den endnu sparsom. Derfor bakker jeg utrolig meget op om projekter, der kan gøre os alle sammen lidt klogere på vores erfaringer og oplevelser som donorbørn.

Den danske sædbank Cryos International har kontaktet mig, og bedt om min hjælp. Cryos vil rigtig gerne lave nogle interviews med donorbørn om deres personlige historie og opvækst. De har derfor spurgt mig, om jeg vil spørge mit netværk, om der sidder et par stykker, som gerne vil dele deres erfaringer…

Det bliver et skriftligt interview og I vil derfor have mulighed for at besvare spørgsmålene med jeres egne ord. Der er i alt 15 spørgsmål, såsom:

  • Hvornår blev du bevidst om, at du var kommet til verden med hjælp af en donor?
  • Hvordan har det været for dig at vokse op som donorbarn?
  • Hvilke tanker har du gjort dig om din donor?
  • Har du råd til forældre til donorbørn? 

Målet er at få belyst mange forskellige vinkler på det at vokse op som donorbarn – negative som positive. Det er vigtigt for Cryos at få mere end én historie fortalt. 

De personlige historier er en kæmpe hjælp og støtte til de kvinder som vælger at få børn ved hjælp af en donor. 

Distribution af interview:

  • Interviewet kommer enten til at stå alene eller/og i sammenhængen med interviews med andre donorbørn.   
  • Interviewet vil blive distribueret på Cryos hjemmeside/Cryos’ blog på forskellige sprog (dvs. vi oversætter interview til eksempelvis engelsk). 
  • Interview vil blive delt på Cryos’ sociale medier (eksempelvis Facebook og Instagram).

Du har mulighed for at deltage som anonym. 

Hvis du er interesseret, kontakt mfj@cryosinternational.com 

Del blogindlæg:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Related Posts

Ægdonation & en drøm om at blive mor

En personlig fortælling om oplevelsen af, hvordan grænsernes rykkes og følelserne løber af med en under et forløb i fertilitetsbehandling. Læs hvordan Becky og Matt’s 5 år i IVF behandling resulterede i ægdonation og 3 dejlige piger.

Forfølger faderskab

For Alex og hans kone var det ikke let at blive den familie, de altid havde drømt om. Dette kom som et chok for dem begge. Alex deler det mandlige perspektiv af infertilitet og forældre til et donor undfanget barn. Han deler sine erfaringer åbent og ærligt på Instagram.

Sæddonation i Danmark

Hvad har betydning for de danske sæddonorer? Kompensationer, tillid, og relationer er i fokus i det projekt jeg netop har skrevet som afslutning på min uddannelse til sygeplejerske.

Er du donorbarn?

Er du donorbarn?

Jeg går ind for oplysning, men på dette emne er den endnu sparsom. Derfor bakker jeg utrolig meget op om projekter, der kan gøre os alle sammen lidt klogere på vores erfaringer og oplevelser som donorbørn.

Kan vi droppe politikken for en stund?

Kan vi droppe politikken for en stund?

Først og fremmeste er det vigtigt for mig at sige, at alt det jeg laver, ikke er med et politisk perspektiv. Det der driver mig, er det samme som driver mig som sygeplejerske, nemlig omsorg for andre og lysten til at hjælpe og, til tider lidt naivt, forhåbentlig gøre en forskel.

Dansk