Et unika

Et unika – Hemmerligheder som gør os unikke.

Hemmerligheder som gør os unikke. Jeg var ikke ligesom alle andre, jeg var unik og unik var noget godt. En af de ting mine forældre, til mit store held, lykkedes med var at få mig til at føle mig virkelig særlig.

Hvor kommer prinsessemunden fra?

En af de ting mine forældre, til mit store held, lykkedes med var at få mig til at føle mig virkelig særlig. Ikke særlig, forstået på nogen som helst negativ måde, men mere som noget unikt.
Hvordan ved jeg egentlig ikke, men fra begyndelsen af fik de det som var andeledes ved mig, som stak ud og som kunne være blevet oplevet som noget dårligt, vendt til noget godt. Til noget der gjorde lige netop mig til mig, og som jeg kunne være stolt af. Min mor har altid synes at jeg har en prinsessemund og at hun selv har, hvad hun kalder, en frømund. Denne prinsessemund kunne jo så i sagens natur ikke komme fra hende. I stedet blev den en smuk og unik lille hemmelighed jeg bar rundt på som meget fint symboliserede mit manglende genetiske kendskab. Tingene var jo som de var, jeg havde en donor som jeg ikke vidste hvem var og hvordan så ud. Og selvom det ikke var et afsavn, så var det noget som til tider fyldte i min bevidsthed og mine tanker. Ikke på en sådan måde, så at jeg havde et brændende behov fro at vide hvordan han så ud. Men mere at jeg lavede indre forestillinger i mit hoved om hvad jeg mon havde som lignede ham. Det er ikke fordi jeg nogensinde har tænkt på ham som seende ud på en bestemt måde, han har altid været meget diffus. Men disse små fortællinger gjorde at jeg følte mig særlig. Jeg var ikke ligesom alle andre, jeg var unik og unik var noget godt. 

Del blogindlæg:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Related Posts

Ægdonation & en drøm om at blive mor

En personlig fortælling om oplevelsen af, hvordan grænsernes rykkes og følelserne løber af med en under et forløb i fertilitetsbehandling. Læs hvordan Becky og Matt’s 5 år i IVF behandling resulterede i ægdonation og 3 dejlige piger.

Forfølger faderskab

For Alex og hans kone var det ikke let at blive den familie, de altid havde drømt om. Dette kom som et chok for dem begge. Alex deler det mandlige perspektiv af infertilitet og forældre til et donor undfanget barn. Han deler sine erfaringer åbent og ærligt på Instagram.

Sæddonation i Danmark

Hvad har betydning for de danske sæddonorer? Kompensationer, tillid, og relationer er i fokus i det projekt jeg netop har skrevet som afslutning på min uddannelse til sygeplejerske.

Er du donorbarn?

Er du donorbarn?

Jeg går ind for oplysning, men på dette emne er den endnu sparsom. Derfor bakker jeg utrolig meget op om projekter, der kan gøre os alle sammen lidt klogere på vores erfaringer og oplevelser som donorbørn.

Kan vi droppe politikken for en stund?

Kan vi droppe politikken for en stund?

Først og fremmeste er det vigtigt for mig at sige, at alt det jeg laver, ikke er med et politisk perspektiv. Det der driver mig, er det samme som driver mig som sygeplejerske, nemlig omsorg for andre og lysten til at hjælpe og, til tider lidt naivt, forhåbentlig gøre en forskel.

Dansk