Ny Instagram

Just launched a brand new IG profile. I hope that you guys will take a look and maybe even follow. I plan on having some more content on the IG compared to my blog.

Donor Child

Jeg har længe været i dilemma med mig selv om, hvordan jeg skulle forholde mig til at dele ud af alt det jeg laver på Instagram. Jeg vil for alt i verden gerne være så personlig som muligt, og folk må meget gerne følge med i mit liv. Samtidig har jeg virkelig haft svært ved at få mig selv til at poste alt det donor-relaterede jeg laver, fordi jeg føler jeg jeg tvinger alle jeg kender privat ind i en verden de ikke ved noget om og måske ikke er interesseret i. Derfor har jeg nu taget beslutningen om at lave en IG som kun henvender sig til alt det jeg laver i relation til donorbørn og infertilitet. Jeg håber det betyder at jeg bliver en helt del mere aktiv og jeg håber virkelig at i har lyst til at følge med!

Del blogindlæg:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Læs mere

Related Posts

Ny Instagram

Just launched a brand new IG profile. I hope that you guys will take a look and maybe even follow. I plan on having some more content on the IG compared to my blog.

Ægdonation & en drøm om at blive mor

En personlig fortælling om oplevelsen af, hvordan grænsernes rykkes og følelserne løber af med en under et forløb i fertilitetsbehandling. Læs hvordan Becky og Matt’s 5 år i IVF behandling resulterede i ægdonation og 3 dejlige piger.

Forfølger faderskab

For Alex og hans kone var det ikke let at blive den familie, de altid havde drømt om. Dette kom som et chok for dem begge. Alex deler det mandlige perspektiv af infertilitet og forældre til et donor undfanget barn. Han deler sine erfaringer åbent og ærligt på Instagram.

Kan vi droppe politikken for en stund?

Kan vi droppe politikken for en stund?

Først og fremmeste er det vigtigt for mig at sige, at alt det jeg laver, ikke er med et politisk perspektiv. Det der driver mig, er det samme som driver mig som sygeplejerske, nemlig omsorg for andre og lysten til at hjælpe og, til tider lidt naivt, forhåbentlig gøre en forskel.

Et unika

Et unika – Hemmerligheder som gør os unikke.

Hemmerligheder som gør os unikke. Jeg var ikke ligesom alle andre, jeg var unik og unik var noget godt. En af de ting mine forældre, til mit store held, lykkedes med var at få mig til at føle mig virkelig særlig.

Dansk