Kan vi droppe politikken for en stund?

Kan vi droppe politikken for en stund?

Først og fremmeste er det vigtigt for mig at sige, at alt det jeg laver, ikke er med et politisk perspektiv. Det der driver mig, er det samme som driver mig som sygeplejerske, nemlig omsorg for andre og lysten til at hjælpe og, til tider lidt naivt, forhåbentlig gøre en forskel.

Findes der noget værre end at få at vide at man står for noget, man slet ikke selv er enig I?

Findes der noget værre end at få at vide at man står for noget, man slet ikke selv er enig I? Det gør der nu nok, men ikke desto mindre er det utrolig ubehageligt og svært at navigere i. Jeg oplevede det selv for nylig og vil i den anledning lave et oplæg om, hvad det egentlig er jeg står for og hvad mine intentioner med alt det jeg laver nu, egentlig er. Jeg har oplevet at andre donorbørn, som ønsker anonym sæddonation forbudt i Danmark mener, at jeg er fortaler for anonyme donorer.


Først og fremmeste er det vigtigt for mig at sige, at alt det jeg laver, ikke er med et politisk perspektiv. Det betyder ikke at jeg ikke forholder mig politisk og ikke har en holdning, men det er for mig ikke det, som er det væsentlige at dele. Det der driver mig, er det samme som driver mig som sygeplejerske, nemlig omsorg for andre og lysten til at hjælpe og, til tider lidt naivt, forhåbentlig gøre en forskel.


Hele denne proces har ført mig ind i fertilitetsverdenen og var på ingen måde planlagt, men udsprang af en samtale med en veninde. Hun er lesbisk og ønskede selv at vide mere om mine tanker og følelser. Herfra udsprang ideen om, at der måske var andre der havde det ligesom hende. Da jeg undersøgte det en smule synes jeg kun jeg mødte fordomme og ulykkelige beretninger som var langt fra min egen opfattelse af at være donorbarn. Derfor startede jeg bloggen her. I takt med at jeg blev offentlig modtog jeg en masse feedback. Både fra andre donorbørn som havde det ligesom mig, men i den grad også fra forældre eller kommende forældre som havde brug for håb og noget at støtte sig til. De var SÅ taknemmelige, og deres taknemmelighed gav mig lysten til at dele mere. Tingene har grebet om sig og i dag står jeg her, men hvor er det dog det hele værd! Jeg forsøger og droppe politikken for en stund og fokusere på menneskerne.

Del blogindlæg:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Læs mere

Related Posts

Ny Instagram

Just launched a brand new IG profile. I hope that you guys will take a look and maybe even follow. I plan on having some more content on the IG compared to my blog.

Ægdonation & en drøm om at blive mor

En personlig fortælling om oplevelsen af, hvordan grænsernes rykkes og følelserne løber af med en under et forløb i fertilitetsbehandling. Læs hvordan Becky og Matt’s 5 år i IVF behandling resulterede i ægdonation og 3 dejlige piger.

Forfølger faderskab

For Alex og hans kone var det ikke let at blive den familie, de altid havde drømt om. Dette kom som et chok for dem begge. Alex deler det mandlige perspektiv af infertilitet og forældre til et donor undfanget barn. Han deler sine erfaringer åbent og ærligt på Instagram.

Kan vi droppe politikken for en stund?

Kan vi droppe politikken for en stund?

Først og fremmeste er det vigtigt for mig at sige, at alt det jeg laver, ikke er med et politisk perspektiv. Det der driver mig, er det samme som driver mig som sygeplejerske, nemlig omsorg for andre og lysten til at hjælpe og, til tider lidt naivt, forhåbentlig gøre en forskel.

Et unika

Et unika – Hemmerligheder som gør os unikke.

Hemmerligheder som gør os unikke. Jeg var ikke ligesom alle andre, jeg var unik og unik var noget godt. En af de ting mine forældre, til mit store held, lykkedes med var at få mig til at føle mig virkelig særlig.

Dansk