Tusind tak!

Jeg er helt overvældet af al den positive respons jeg har modtaget de seneste par dage! I har taget helt utrolig godt imod min blog. Ja, faktisk langt bedre end ventet. Jeg havde forventet mere kritik, da det jo er et følsomt emne jeg skriver om. Men jeg er udelukkende blevet mødt af glæde, interesse og taknemmelighed. 

Jeg har fået beskeder og kommentarer fra både forældre og donorbørn. Primært fra folk i Danmark men også andre lande som Norge og Polen. Mit indtryk er at I synes, at det er rart at få et indblik i mine tanker, og få et mere positivt perspektiv på livet som donorbarn. 

Alt i alt vil jeg bare sig tusind tusind tak for jeres opbakning, og den måde hvorpå I har modtaget min blog. 

Det giver så meget lyst til for at fortælle og dele meget mere. Jeg har længe været i tvivl om, om det overhovedet havde interesse med sådan en blog. Det har jeg fået bekræftet. 

Jeg har fået forespørgsler på at skrive om mit liv i folkeskolen, da nogle af de forældre der har læst lidt med, selv har donorbørn som er på vej i skolealderen. Jeg vil eksempelvis skriv om, hvornår og hvad det fyldte i den del af mit liv. Hvad andre tænkte og hvordan jeg havde det i de år. Oplægget vil komme inden for den nærmeste fremtid. 

Til alle jer, som har haft oplevelser, tanker eller generelt har spørgsmål angående det at være donorbarn. I er mere end velkomne til at skrive til mig, enten på Facebook, i en kommentar eller på min e-mail:emmagroenbaek@gmail.com
Så lover jeg at svare og eventuelt lave et oplæg omkring dette.  

Til slut vil jeg igen bare sige tak for jer, og god aften til alle derude. Det glæder mig sådan at folk vil være med til at sprede den lykkelige fortælling om donorbørn.  

Knus Emma

Related Articles

Emma Grønbæk Donorbarn

Hvem er jeg?

Som introduktion til denne blog vil jeg fortælle lidt om mig selv.
Mit navn er Emma, jeg er 24 år. Jeg er født og opvokset i Århus med min mor og far og to yngre søstre som er tvillinger.

Read More
Emma Grønbæk Donorbarn

Hvem er jeg?

Som introduktion til denne blog vil jeg fortælle lidt om mig selv.
Mit navn er Emma, jeg er 24 år. Jeg er født og opvokset i Århus med min mor og far og to yngre søstre som er tvillinger.

Read More

Tabu

Først og fremmest har der i mange år været store hemmeligheder forbundet med donorbørn. Særligt hvis man i familien har ventet med at fortælle det til barnet. Venner og familie har måske kendt sandheden og har været bange for at afsløre den store hemmelighed.

Read More
Dansk