Tusind tak!

Jeg er helt overvældet af al den positive respons jeg har modtaget de seneste par dage! Der er blevet taget helt utrolig godt imod min blog, ja faktisk langt bedre end ventet.

Jeg er helt overvældet af al den positive respons jeg har modtaget de seneste par dage! I har taget helt utrolig godt imod min blog. Ja, faktisk langt bedre end ventet. Jeg havde forventet mere kritik, da det jo er et følsomt emne jeg skriver om. Men jeg er udelukkende blevet mødt af glæde, interesse og taknemmelighed. 

Jeg har fået beskeder og kommentarer fra både forældre og donorbørn. Primært fra folk i Danmark men også andre lande som Norge og Polen. Mit indtryk er at I synes, at det er rart at få et indblik i mine tanker, og få et mere positivt perspektiv på livet som donorbarn. 

Alt i alt vil jeg bare sig tusind tusind tak for jeres opbakning, og den måde hvorpå I har modtaget min blog. 

Det giver så meget lyst til for at fortælle og dele meget mere. Jeg har længe været i tvivl om, om det overhovedet havde interesse med sådan en blog. Det har jeg fået bekræftet. 

Jeg har fået forespørgsler på at skrive om mit liv i folkeskolen, da nogle af de forældre der har læst lidt med, selv har donorbørn som er på vej i skolealderen. Jeg vil eksempelvis skriv om, hvornår og hvad det fyldte i den del af mit liv. Hvad andre tænkte og hvordan jeg havde det i de år. Oplægget vil komme inden for den nærmeste fremtid. 

Til alle jer, som har haft oplevelser, tanker eller generelt har spørgsmål angående det at være donorbarn. I er mere end velkomne til at skrive til mig, enten på Facebook, i en kommentar eller på min e-mail:emmagroenbaek@gmail.com
Så lover jeg at svare og eventuelt lave et oplæg omkring dette.  

Til slut vil jeg igen bare sige tak for jer, og god aften til alle derude. Det glæder mig sådan at folk vil være med til at sprede den lykkelige fortælling om donorbørn.  

Knus Emma

Del blogindlæg:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Related Posts

Ægdonation & en drøm om at blive mor

En personlig fortælling om oplevelsen af, hvordan grænsernes rykkes og følelserne løber af med en under et forløb i fertilitetsbehandling. Læs hvordan Becky og Matt’s 5 år i IVF behandling resulterede i ægdonation og 3 dejlige piger.

Forfølger faderskab

For Alex og hans kone var det ikke let at blive den familie, de altid havde drømt om. Dette kom som et chok for dem begge. Alex deler det mandlige perspektiv af infertilitet og forældre til et donor undfanget barn. Han deler sine erfaringer åbent og ærligt på Instagram.

Sæddonation i Danmark

Hvad har betydning for de danske sæddonorer? Kompensationer, tillid, og relationer er i fokus i det projekt jeg netop har skrevet som afslutning på min uddannelse til sygeplejerske.

Er du donorbarn?

Er du donorbarn?

Jeg går ind for oplysning, men på dette emne er den endnu sparsom. Derfor bakker jeg utrolig meget op om projekter, der kan gøre os alle sammen lidt klogere på vores erfaringer og oplevelser som donorbørn.

Kan vi droppe politikken for en stund?

Kan vi droppe politikken for en stund?

Først og fremmeste er det vigtigt for mig at sige, at alt det jeg laver, ikke er med et politisk perspektiv. Det der driver mig, er det samme som driver mig som sygeplejerske, nemlig omsorg for andre og lysten til at hjælpe og, til tider lidt naivt, forhåbentlig gøre en forskel.

Dansk