Uenig eller ej

I ‘uenig eller ej’ vil jeg slå et slag for, at folk giver plads til forskellige holdninger og perspektiver i alle henseender. Jeg synes, det er vigtigt, at man kan ytre sig om sine holdninger og sige hvad man mener. At folk så er uenige og argumenterer for noget andet er selvfølgelig helt acceptabelt!

Jeg har siden jeg begyndte at dele min historie oplevet en masse rigtig positiv feedback. Det betyder utrolig meget for mig, når folk skriver til mig og deler deres tanker og bekymringer. Eller hvis de synes, at de har kunne bruge mine tanker til noget.

Der er dog også mange, som er uenige i nogle af de ting, jeg siger. Det er igen også helt forståeligt og fint, at de argumenterer for noget andet.
Uenig eller ej – det går mig på, når folk synes, det er forkert, at jeg er tilfreds med at være donorbarn af en anonym donor. De forsøger at overbevise mig om, at det er forkert at have en sådan tilfredshed. Og at der er mange, der ikke har det som mig og det synes de SÅ jeg burde gå ud og fortælle.

Jeg forsøger ikke at sige til nogen, at de bør være glade for at være donorbarn, hvis ikke de er det. Jeg fortæller blot, hvordan jeg selv har det. At man så forsøger at påtvinge mig, at det er en forfærdelig ting, det synes jeg er så utrolig forkert.

Min bøn er; lad os tale om tingene på en ordentlig måde uden at pege fingre af hinanden. Der er ikke et entydigt svar på, hvordan man skal blive eller være en famile. Men lad os diskutere det åbent.

Knus og god karma
Emma

Se også HOW I FELT GROWING UP AS A DONOR CHILD

Hold forresten øje med BT live på fredag!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.